Jo

Clara Comas Barenys (Barcelona, 1984). Vaig començar a escriure versos a la paret del balcó, entre les pàgines dels llibres d’altres autors i en llibretes. Molts d’aquests poemes els tinc aplegats a casa, en diversos reculls: A llapissades, Celobert, Som caduques, Nòmades d’anit, La dansa de les fulles, Cabo de gates.

Recentment he escrit un llibre de poemes Desparar la sorra i un conte La forma de les paraules, que m’agradaria veure’ls publicats. També tinc poemes recollits a les antologies Tiempo (In)visible, d’Eduardo Barbero (Caravansari, 2016), Quàntiques (Quarck Edicions, 2008) i a les revistes Caravansari, Literant i Auna. He participat en diversos recitals i vaig ser guanyadora del concurs FemRimes FemGraff (abril 2016) i finalista del II Premi de Poesia Maria-Mercè Marçal, convocat pel Centre de Dinamització Lingüística de la Universitat de Barcelona.

Vaig estudiar Periodisme i, durant aquella època era redactora de les revistes Nova Ciutat Vella i NAT. Després, vaig estudiar Lingüística, una carrera preciosa, i paral·lelament vaig tenir la sort d’aconseguir la beca de l’Aula de Poesia de Barcelona. Van ser tres anys dedicats a l’organització d’activitats poètiques i, després, un parell d’anys més organitzant activitats literàries a l’empresa Faerfeit. Ara treballo a TASCA, creant i coordinant projectes socioculturals i “lo que surja”!