En conserva

Aquí hi ha els meus escrits en conserva: versos que vaig escriure fa un temps i que han quedat recollits en algun llibre o revista. A totes les persones que tiren endavant aquestes publicacions, gràcies infinites!

També hi ha llibres-objecte que he fet jo mateixa, artesanalment i amb molt d’amor!

Poemes recollits als llibres següents: 

  • TIEMPO (in)VISIBLE, d’Eduardo Barbero (Caravansari, 2016). Un llibre amb poemes de 24 poetes i fotografies d’Edu Barbero.Captura de pantalla 2018-05-13 a la(s) 12.25.31
  • Quàntiques! 10 poetes joves en diferencial femení  (Quarck Edicions, 2008). Una antologia de 10 poetes nascudes majoritàriament als anys vuitanta.

Poemes recollits a les revistes: 

  • Caravansari, al número 4, pàgines 53 a 55. «Caravansari es una revista de poesía contemporánea en lenguas peninsulares. Su periodicidad es incierta y se distribuye en toda España».

Captura de pantalla 2018-05-13 a la(s) 12.43.00.png

  • Literant, al número 1 (maig 2016). Un recull realitzat per Sònia Moll i Sergi Espinosa (coordinació), Júlia Lloveras (portada i il·lustracions), Lluïsa Muñoz (maquetació) i amb el suport de l’Ateneu L’Harmonia.

Poema grafitat en una paret (1r Premi concurs Fem Rimes-Fem Graf): 

Mural realitzat per l’artista Coque Azcona, en una de les parets exteriors de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda. Aquesta mural va ser el resultat d’obtenir el 1r premi al concurs Fem Rimes- Fem Graf (abril 2016), organizat per Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda,  Espai Jove Boca Nord,  Programa de Dona del Districte d’Horta-Guinardó, entre d’altres.

El poema:

«Si és cert que som caduques

per què no ens  despulla la tardor?

I ens deixa nues,

perennes.»

 

I un parell de llibres-objecte que he fet:

  • Viatge del cos en el tàndem blau. Autoedició (2015)