Arrels creatives

L’ALZINA

El dissabte 27 de març dedicarem la segona sessió d’Arrels Creatives a la confiança en l’escriptura i la creativitat.

Hem titulat aquesta segona sessió l’Alzina, com a representació d’aquest lloc segur des d’on escriure, des d’on deixar deixar anar les exigències i donar impuls a la nostra creativitat sense tant judici.

A més a més, ens fa especial il·lusió dedicar-lo a aquest arbre des d’on la meva àvia es posava a dibuixar, des d’on es pot apreciar tota l’amplitud i la bellesa d’aquest entorn que ens acull i que ens ofereix l’oportunitat de fer crèixer aquest projecte tan especial per a nosaltres.

Clica aquí per a + informació sobre el taller. T’hi esperem!

_____________________________________________

Sessió anterior:

Aquesta tardor engeguem un projecte que ens fa molta il·lusió: Arrels creatives!

Una sèrie de tallers dedicats a la creativitat, impartits pel Roger Coch i la Clara Comas, a la Masia Isidori (Agramunt).

Arranquem el dissabte 24 d’octubre, de 10 a 19h!


Volem que connectis amb la creativitat, en plena natura, des d’un espai on poder-te explorar i experimentar amb l’escriptura, però també amb altres disciplines com la música, el cos i la pintura. Un espai tranquil per descobrir la teva veu, per retrobar-te amb el teu jo més creatiu i per construir una mirada nova, lluny del brogit del dia a dia.

La Masia Isidori, envoltada de camps de blat,sempre ha tingut una vinculació especial amb l’art. Volem que les paraules i la natura dialoguin i per aquest motiu dedicarem la primera sessió al BLAT. Ens centrarem en la generació d’idees, ja que la paraula cereal comparteix arrel etimològica amb paraules com crear créixer.

D’on surten les idees? Com podem preparar la mirada, i els sentits, per transformar qualsevol estímul en paraules? Buscarem aquestes idees enmig de la natura i per dins nostre, per tal de fer-les créixer i transformar-les en espigues.


Si vols compartir un dia ben creatiu amb nosaltres, escriu-nos i reserva la teva plaça!

Data: 24/10, de 10 a 19h 

Lloc: Masia Isidori (Agramunt)

Preu: 69€ (dinar inclòs)

 Inscripcions a: rogercochelias@gmail.com o claracomas@gmail.com

Clara Comas
www.paraulesdetemporada.com

Roger Coch

www.rogercoch.com