Geometries de la vida

Quines coses la vida! Vaig començar escrivint un text que es deia Geometries, però quan li vaig llegir en veu alta a la meva parella va entendre que parlava d’un tal Jaume Tries i vaig dir: «Saps què? Oblida el que t’anava a llegir!». Vaig estripar (virtualment) el text de Geometries i em vaig posar a fer un conte sobre aquest tal Jaume. I  d’aquí va nèixer el conte «Cartrons».

Bé, de fet el conte ja s’havia començat a gestar durant un exercici que vam fer recorrent els carrerons de Gràcia en el taller d’escriptura de la revista Catorze amb Muriel Villanueva. Un plaer!

Així, doncs, la secció «conVerses?» s’estrena amb la paraula «Geometries». Qui s’atreveix a regalar-me una altra paraula? 😉

Un comentario sobre “Geometries de la vida

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s