Visible: no punxaré el globus (o sí)

objectes-visible

 

Fa uns dies vaig rebre a casa un conte-objecte preciós que es diu Invisible. Per construir el conte infles un globus, construeixes una caseta de cartó i la poses damunt. Després lligues els objectes amb un fil, els penges de la paret i els acompanyes de la targeta amb el mini conte, res més, així de senzill. El text del conte diu així: «… i s’amaga a viure allà a la caseta… és invisible doncs».

No punxaré el globus, perquè a vegades també s’hi està bé allà dalt, però he decidit aixecar el sostre, obrir les llibretes, destapar l’ordinador i compartir amb tu (p)roses i po(e)mes acabats de collir i en conserva!

invisible

 

3 comentarios sobre “Visible: no punxaré el globus (o sí)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s